Railroedes Maatwerk 28mm

Railroedes Maatwerk 28mm

Wandsteunen gratis op maat gemaakt
Geen toeslag voor Wave-glijders of Rollers voor zware gordijnen
Raillengte 650cm

Railroede Maatwerk 28mm - GRATIS VERZENDEN vanaf 2 rail / roedes  RoedesOnline vrachtwagen

30 artikel(en)

30 artikel(en)

 

RAILROEDES 28MM MET MAATWERK WANDSTEUNEN BIJ ROEDESONLINE

Bij nieuwe gordijnen hoort ook een mooie nieuwe rail-roede. Bij RoedesOnline presenteren we de 28mm Railroede van Maatwerk. De XXL-Roederails is geschikt voor Wave-gordijnen en voor gordijnen met een enkele plooi of voor een gordijn met een dubbele plooi / vlinderplooi. Voor zware linnen gordijnen, verduister gordijnen en extra hoge gordijnen adviseren we een roller in de rail om het openen en sluiten van de gordijnen soepel te laten verlopen.

WANDSTEUNEN GRATIS OP MAAT

Soms heeft het huis een brede CV voor het raam staan of een diepe vensterbank, dan is er vaak een lange wandsteun of muur-beugel nodig. Maatwerk maakt de wandsteunen gratis op maat. Een extra lange wand bevestiging van bijvoorbeeld 20cm of 25cm is eenvoudig te bestellen in de RoedesOnline webshop. De stevige wandsteunen worden zonder extra kosten voor u op maat gemaakt.

OPLOSSING VOOR EEN GROOT RAAM

Een railroede is super geschikt voor een grote raampartij of schuifpui. Of dit nou is in de woonkeuken, de woonkamer of in de slaapkamer. RoedesOnline levert voldoende wandsteunen of plafondsteunen voor een stevige bevestiging aan de muur of in het plafond. Stel je eens voor: het gordijn moeiteloos naar 1 kant schuiven. Zelfs bij een raam van 650cm: de rails wordt als één lengte thuisbezorgd. Is de raampartij naar het terras nog groter, dan leveren we er een onzichtbare railverbinder bij. Lengtes van 7 meter, 8 meter, 9 meter of meer zijn mogelijk. De gordijnen hebben geen last van de steunen: het gordijn zoeft moeiteloos langs de muursteunen of de plafondbevestiging.

RAILROEDE MAT ZWART EN NOG ZES INTERIEUR KLEUREN

Het houdt niet op bij Mat-Zwart: de roederails is er in de volgende kleuren: Grafiet-mat, Grafiet-glans, 2 tinten Brons, Wit (ral 9010) en in een mooie RVS-look. Voor ieder interieur is er een passende kleur te vinden. Ook verkrijgbaar als 22mm Maatwerk railroede.