Maatwerk

Maatwerk gordijnroedes RVS

Topkwaliteit gordijnroedes in RVS, Zwart, Brons en Wit.
MAATWERK maakt alles op maat: de wand- en plafondsteunen + alle speciale oplossingen.
Deze XXL Designroeden zijn een goede keuze voor grote ramen: meer roede + minder steunen!
Voor elk moeilijk raam is een oplossing!

1-45 of 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-45 of 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Voor elke moeilijke situatie een passende oplossing.

RoedesOnline denkt graag met u mee over moeilijke raam situaties. Is er een roede nodig die een behoorlijke overspanning moet maken of bent u op zoek naar een moeilijk verkrijgbare maat roede? De maatwerk producten van RoedesOnline lossen dit op!

RVS maatwerk roedes voor in de badkamer

Wat is het toch prettig als de roede in de badkamer perfect past en aansluit op jouw wensen. Geen geklungel meer met lelijke plastic douchegordijn-stangen! RoedesOnline maakt de roede voor de badkamer helemaal op maat van RVS. Op zoek naar een gebogen badkamer roede? RoedesOnline levert ook gebogen roedes. Bekijk de mogelijkheden voor de badkamer hier!

Cafe-roede of tochtgordijn: een gordijnroede met dik gordijn om de kou buiten te houden!

Niet alleen de horeca maakt gebruik van deze prachtige oplossing om kou en tocht buiten te houden. Veel appartement bewoners of huiseigenaren met een grote open hal hebben veel profijt van deze prachtige robuuste oplossing. De roede wordt helemaal op maat gemaakt. Kies zelf de kleur en de afmetingen. Meer weten over de caferoedes?

MAATWERK maakt werkelijk alles op maat, zelfs de verschillende MAATWERK onderdelen

Je kunt kiezen voor de standaard 8cm wandsteunen, of de standaard 4cm plafondsteunen. Ook kunnen de wand- en plafondsteunen op maat worden gemaakt, tot 80cm zonder meerprijs. Een steun van 1 meter nodig? Het kan! Bijzondere situaties vragen om goed doordachte aanpassingen: denk aan schoorsteunen, hoekplafondsteun, hoekwandsteun, schuine wand plaatsing, 90° hoeksteun, dubbele wandsteun. Maatwerkroedes, voor elk probleem een oplossing!

Weten waar deze roedes en onderdelen gemaakt worden?

Bekijk de video Maatwerk 'How it's made'