Railroedes Maatwerk 22mm

• Wandsteunen gratis op maat gemaakt
• Geen toeslag voor Waveglijders of Rollers voor zware gordijnen.
• Raillengte 650cm.

Railroede Maatwerk 22mm - GRATIS VERZENDEN vanaf 2 railroedes   RoedesOnline vrachtwagen

30 artikel(en)

30 artikel(en)

 

RAILROEDES 22MM MET MAATWERK WANDSTEUNEN BIJ ROEDESONLINE

Bij nieuwe gordijnen hoort ook een mooie nieuwe rail-roede. Bij RoedesOnline presenteren we de 22mm Railroede van Maatwerk. De Roederails is er voor gordijnen met een vlinderplooi en voor Wave-gordijnen. Voor zware gordijnen, gevoerde gordijnen en extra lange gordijnen is er een roller om het openen en sluiten van de gordijnen soepel te laten verlopen.

OPLOSSING VOOR EEN GROOT RAAM

Een railroede is super geschikt voor een grote raampartij of schuifpui. Of dit nou is in de woonkeuken, de woonkamer of in de slaapkamer. RoedesOnline levert voldoende wandsteunen of plafondsteunen voor een stevige bevestiging aan de muur of in het plafond. De gordijnen hebben geen last van steunen: het gordijn zoeft moeiteloos langs de muursteunen of de plafondbevestiging. Stel je eens voor: het gordijn moeiteloos naar 1 kant schuiven. Zelfs bij een raam van 650cm: de rails is als één lengte leverbaar. Is de raampartij naar het terras nog groter, dan leveren we er een onzichtbare railverbinder bij. Lengtes van 7 meter, 8 meter, 9 meter of meer zijn mogelijk.

WANDSTEUNEN GRATIS OP MAAT

Heeft het huis een extra brede CV of een diepe vensterbank, dan is er vaak een lange wandsteun of muur-beugel nodig. Maatwerk maakt de wandsteunen gratis op maat. Een extra lange wand bevestiging van bijvoorbeeld 20cm is eenvoudig te bestellen in de RoedesOnline webshop. En dat zonder extra kosten.

MAT ZWARTE RAILROEDE + NOG MEER KLEUREN

Het houdt niet op bij Mat-Zwart: de roederails is er in de volgende kleuren: Grafiet-mat, Grafiet-glans, 2 tinten Brons, Wit (ral 9010) en in een mooie RVS-look. Voor ieder interieur is er een passende kleur te vinden. Ook verkrijgbaar als 28mm Maatwerk railroede.