Railroede Schuin Plafond en Serre +Wave

Goed nieuws voor huizen met een schuin plafond, een schuin dak, een serre of 'n lichtstraat.
Interstil heeft een mooie service om toch Wave-gordijnen op te kunnen hangen.
De Wave gordijnen hangen aan een Interstil railroede - bevestigd met afgeschuinde plafondsteunen.
De afgeschuinde plafondsteunen zorgen dat de rail recht hangt en de gordijnen soepel openen en sluiten.
Inmeten met een APP: RoedesOnline heeft de apps Velux Roof Pitch voor iPhone, en de Simple Inclinometer voor Android, getest op betrouwbaarheid. Lees meer

Interstil - altijd GRATIS VERZENDEN   RoedesOnline vrachtwagen 

27 artikel(en)

27 artikel(en)

 

Afgeschuinde plafondsteunen voor Wave gordijnen

De Interstil afschuin-service is beschikbaar voor Wave-gordijnen. De rail wordt op verzoek geleverd inclusief de juiste Wave-glijders. RoedesOnline maakt deze mooie Interstil service beschikbaar in de webshop. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Ook beschikbaar als afschuin service voor plooigordijnen.

Railroede voor Scheef Plafond, Schuin Dak of Serre

Goed nieuws voor huizen met een schuin plafond, een schuin dak, een serre of 'n lichtstraat. Interstil heeft een mooie service om toch Wave-gordijnen op te kunnen hangen. De gordijnen hangen aan een Interstil railroede - bevestigd met afgeschuinde plafondsteunen.
De afgeschuinde plafondsteunen zorgen dat de rail recht hangt en de Wave gordijnen soepel door de rail heen glijden.

Afschuin service voor elke Interstil Railroede

Het zonlicht filteren met mooie Wave gordijnen in de serre of in de aanbouw met schuin dak. Elke Interstil Railroede is geschikt voor deze afschuin service. Interstil maakt de 5cm plafondsteunen precies op de maat van uw dak-constructie. Na de montage hangt de rail recht onder het schuine dak. Waardoor de Wave gordijnen zonder haperen openen en sluiten. Bestel eenvoudig je gordijnrail, gordijnroede of railroede voor een scheef dak, serre of een schuin plafond.