GORDIJNROEDES EN RAILS BIJ ROEDESONLINE

Een gordijnroede is dé oplossing voor een grote raampartij en een bescheiden budget. Het gordijn hangt onder de roede en de steunen zitten aan de bovenkant. Het gordijn heeft geen last van de steunen! Daarbij zijn roedes een perfecte oplossing voor een grote raampartij. Lengtes van meer dan 600cm en meer kunnen zo gehaald worden.


    Onze Toppers: gordijnroedes Joy&Pure, Roede TOPO in Edelstaal en Gordijnroedes Hout.

 

Gordijnroedes van RoedesOnline

Bij RoedesOnline vind je gordijnroedes van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Alle roedes tot 600cm lang worden bij je thuis bezorgd. Daarbij kan je zelf de aflever dag kiezen én je ontvangt een Sms’je met het aflevertijdstip, zo weet je zeker dat het je uitkomt. Op de gordijnroedes van RoedesOnline krijg je twee jaar garantie. Speciaal voor erkers en moeilijke situaties komt RoedesOnline opmeten op locatie. Ook als je er zelf niet uitkomt met de rolmaat, kan je gebruik maken van de opmeet service. Je kunt zelf je roede naar wens samenstellen. Wil je ons aanbod liever in het echt bekijken? Wij hebben een studio in Almere die op afspraak geopend is.


    De trend van dit moment zijn Gordijnroedes in Zwart en Mat-Zwart.

 

Grootste aanbod Gordijnroedes

Bij RoedesOnline is er altijd een gordijnroede die voldoet aan jouw wensen. Zo is er onder andere keuze uit verschillende materialen roedes, kleuren en stijlen. Onze toppers van de verschillende materialen zijn de gordijn roedes Edelstaal en Hout. Op zoek naar een klassieke stijl? Binnen de Romantic style vind je romantische roedes in hout, messing, bron en smeedijzer en landelijke roedes in de kleur antiek wit. Het is bij RoedesOnline mogelijk om extra lange roedes te bestellen. Daarbij kunt u kiezen uit de gordijnroedes van MAATWERK en Interstil. Ook is het mogelijk om gebogen roedes te bestellen. Dit kan van pas komen wanneer de gordijnen door moeten lopen in een hoek of buiging. Daarvoor hebben wij de speciale buigservice. Bekijk ons gehele aanbod om jouw gordijnroede te vinden!


    Onze Specials: gordijnroedes van Smeedijzer gemaakt in authentieke Smederij, en Maatwerk roedes voor zware gordijnen / grote pui.