Gordijnroede Smeed IJzer Cult

gordijnroede smeedijzer handgemaakt

** Vakmanschap uit een echte smederij!

De smederij is al 450 jaar een familie bedrijf:
De smid maakt alle gordijnroedes en onderdelen in eigen smederij.
De roedes komen uit Oost-Duitsland, vanaf heden rekenen we 25 euro verzendkosten per complete Cult bestelling.

36 artikel(en)

36 artikel(en)

 

Gordijnroedes Smeedijzer

Smeedijzeren gordijnroedes door een echte vakman. Alles wordt op maat gemaakt in de 450 jaar oude smederij: een familiebedrijf in smeedijzer.
De gordijnroedes van smeedijzer die RoedesOnline in haar assortiment heeft, komen uit een smederij waar het handwerk al meer dan 400 jaar in de familie is. Het vak wordt van vader op zoon overgebracht.
De vrouw van de smid is als kwaliteitscontroleur verantwoordelijk voor het waxen van de roedes en waarborgt de uitmuntende kwaliteit. Hun dochter maakt als interieur architecte de bijzondere ontwerpen van de eindafwerking van de gordijnroeden. Een waar familiebedrijf!

Smederij - liefdevol handwerk

In deze smidse worden met veel overgave gordijnroedes gesmeed met mooie namen als Mabon (God van de Jeugd / Zonnegod), Freya (Godin van de Liefde), Epona (Godin van de Ruiters), Forseti (God van Wet en Orde), Baldur (God van het Licht).
Daarbij horen natuurlijk gordijnringen en wandsteunen van smeed ijzer.
Smeedijzer is een zwaar en degelijk materiaal met een rustieke look. Het is mogelijk te kiezen voor gordijnroedes van 16mm of roedes met een diameter van 20mm.

Smeedijzer gordijnroedes bij RoedesOnline

Elke gordijnroede is maatwerk. Daarvoor wordt het ijzer tot meer dan 1000 graden verhit en met de hand op het aambeeld gevormd.
Zo'n handgemaakte smeedijzeren gordijnroede bestaat dus uit een stuk materiaal. Dat kan zelfs tot 400cm oplopen.
De wandsteunen voor de gordijnroedes worden op maat gemaakt. Standaard zijn de muursteunen 10cm - maar kortere of juist langere wand beugels zijn bij de bestelling op de webshop van RoedesOnline te bestellen.
Wij van RoedesOnline zijn er trots op zo'n prachtig product in onze webshop te verkopen. Neem gerust een kijkje bij de verschillende smeedijzeren artikelen. En je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie of uitgebreid advies.

Gordijnroedes Smeedijzer Cult uit echte smederij bij RoedesOnline
Bekijk de video over Gordijnroedes uit een echte smederij