Gordijnroede Maatwerk Extra lang

Een lange gordijnroede nodig voor extra lange raampartij.
De gordijnroedes van Maatwerk zijn precies de juiste roede voor 'the job'.
De 28mm roede heeft maar 3 wandsteunen nodig voor een lengte tot 580cm.
# De wand- en plafondsteunen worden door Maatwerk op maat gemaakt - zonder meerprijs.

Gordijnroede Maatwerk - GRATIS VERZENDEN vanaf 2 rail / roedes   RoedesOnline vrachtwagen

30 artikel(en)

30 artikel(en)

 

Een gordijnroede voor elk huis

Is er een extra lange gordijnroede nodig voor extra lange raampartij? Dan zijn de gordijnroedes van Maatwerk precies de juiste roede voor 'the job'. De 28mm gordijnroede heeft maar 3 wandsteunen nodig voor een lengte tot 580cm. Dat is ruim genoeg om je nieuwe gordijnen aan op te hangen. Is er een langere lengte nodig? De RoedesOnline Klantenservice helpt graag om jouw gordijnroede te realisren.

MAATWERK gordijnroedes - alles op maat

De MAATWERK gordijnroedes worden bevestigd met wandsteunen, plafondsteunen of tussen de muren met wandrozetten. Maatwerk maakt de muursteunen en plafondsteunen voor op maat - zonder meerprijs. Bij een brede vensterbank of een flinke CV worden de wandsteunen voor de gordijnroede op de juist lenge geleverd. De gordijnroede plaatsen tussen de zijmuren is ook een optie met twee wandrozetten links en rechts en een wand- of plafondsteun in het midden van de gordijnroede.

Welke gordijnen kies ik bij een gordijnroede

Steeds vaker wordt gekozen voor gordijnroedes met gordijnringen en plooigordijnen. De gordijnringen zijn voorzien van een kunststof binnenring voor het soepel openen en sluiten van de gordijnen. Gordijnen met een enkele plooi, vlinderplooi of dubbele plooi hangen met de gordijnhaak aan de gordijnring. Een gordijn met inslagringen of zeilringen is nog steeds een mooie oplossing bij een gordijnroede.

RoedesOnline is goed in de missions impossible op het gebied van gordijnroedes. Wij maken ons sterk voor jouw speciale situatie.
Voor elk moeilijk raam is een oplossing!
De RoedesOnline Klantenservice denkt met je mee.