Gordijnroede

Gordijnroede Zwart   Gordijnroede SmeedijzerGordijnroede Messing-Brons   Gordijnroede Maatwerk Extra Lang

 

Onze Toppers: gordijnroede TOPO in Edelstaal en Mat-Zwart. En Maatwerk Extra Lange roede: de Gordijnroede voor zware gordijnen / grote pui.

De gordijnroedes van Smeedijzer gemaakt in een authentieke Smederij. Het design van de roedes Epona-round en Epona-square zijn uniek:
echt Smeedijzer met een industriële look. Bent u bekend met het deurbeslag van Dauby: gordijnroedes Randall, Balfor en Orvall komen vanuit dezelfde Dauby ontwerp afdeling. Antiek Zwart en Antiek IJzer zijn de favoriete kleuren uit deze roede-serie.
Voor de roedes in Messing en roedes in de kleur Brons is een eigen pagina beschikbaar. Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen.
De Houten gordijnroedes zijn er in vele nieuwe kleuren. Mét of zonder gordijnringen te bestellen.
Steigerbuis is een stoer en sterk materiaal voor een gordijnroede. Je gordijn met inslagringen hangt stevig aan een Curios steigerbuis roede van 27mm
of aan een Joy Steigerbuis roede 21mm.

Trendrapport: Gordijnroedes Zwart en Mat-Zwart

De trend van dit moment zijn Gordijnroedes in Zwart en Mat-Zwart. Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes, rail-roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. De roedes in de kleur Grafiet passen verrassend goed bij ieder gordijn. Welke kleur gordijnen je ook kiest, een Topo roede in de kleur Grafiet past altijd. Nog niet overtuigd: in onze studio hebben we een Grafiet roede in gebruik. Kom gerust eens kijken...

RVS Maatwerk: ook in Mat-Zwart Grafiet, Brons, Wit en Steel Raw

Ook MAATWERK heeft een mooie gordijnroede in de kleur Grafiet. Speciaal voor zware gordijnen of voor een grote raampartij is MAATWERK een uitkomst: de gordijnroede kan een grotere overspanning aan tussen de steunen. Ook voor erkers of een ronde serre is MAATWERK een oplossing: de gordijnroede kan gebogen worden. Lees meer bij Buigservice.