Gordijnrails Goelst

Bestel je gordijnrails als complete set

Gordijnrails Goelst - GRATIS VERZENDEN vanaf 2 rail / roedes   RoedesOnline vrachtwagen

23 van 23 producten

 

Goelst Gordijnrail

RoedesOnline biedt een ruim aanbod aan gordijnrails van Goelst.
Goelst gordijnrails is al jaren specialist in het maken van de beste gordijnrails. Deze variëren van handbediende, koordbediende tot elektrische gordijnrails. Goelst biedt voor elk soort gordijn een passend systeem.
De gordijnrails van Goelst zijn eenvoudig bestellen bij Roedes Online. Het motto van Goelst: ‘topkwaliteit tegen een aanvaardbare prijs’. Bij RoedesOnline betaal je dus nooit teveel voor Goelst gordijnrails. Neem gerust eens een kijkje in ons ruime assortiment.

Goelst gordijnrail Productinformatie

De Goelst gordijnrails zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in het gebruik. De rails zijn o.a. leverbaar in de kleuren wit en aluminium. Daarnaast zijn de rails in vele maten beschikbaar, ook voor jou zal de juiste maat er tussen zitten.

De handbediende gordijnrails zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: smalspoor, breedspoor en meersporen.
De koordbediende gordijnrails hebben we ook in een aantal varianten. Deze zijn geschikt voor de lichte tot zware gordijnen. Je gordijn zal geluidloos en met veel gemak bewegen. Naast de hoge kwaliteit zijn de koordbediende rails elegant en passen in elke ruimte.
Ben je toch op zoek naar wat meer luxe? Dan is een elektrische gordijnrail precies wat voor jou! Een bijkomend voordeel is dat je kunt doen alsof er iemand thuis is; handig voor in de vakantie.

De Goelst gordijnrail kan ook gebogen worden dankzij onze speciale Buigservice. Daarbij kan er een bocht gemaakt worden in de rail van 90 graden of een speciale verbuiging. Voor een prijsopgave en meer mogelijkheden kun je terecht bij onze RoedesOnline klantenservice.

Goelst gordijnrail bestellen bij RoedesOnline

Heb je interesse gekregen in een Goelst gordijnrail? Laat je verassen door ons ruime aanbod.
Bij de productinformatie kun je uitgebreide en nuttige informatie over de Goelst gordijnrail vinden. Denk hierbij aan de indeling van de rail, het gebruik, de materialen, de afmetingen en de levertijd.

Nog vragen of opmerkingen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 036-5350019.
Daarnaast kun je altijd mailen naar info@roedesonline.nl. Ook in het weekend lezen we regelmatig onze mail.