Gordijnrails

stucrails     zware gordijnen
blinde montage     beste keuze

 

Gordijnrails tot 600cm als één lengte geleverd en thuisbezorgd!
De grootste keuze in gordijnrail vind je bij RoedesOnline:
- dubbele gordijnrails, platte gordijnrail voor de dakkapel, stucrail en gordijnrails koord-bediend.
- elektrische rail: Forest en Somfy.
Onze Buigservice: gebogen rails voor de erker en 90º bochten.

 

Gordijnrail

Vaak besteden mensen veel aandacht aan het kopen van de perfecte raamdecoratie, maar wordt het ophangsysteem vergeten. Dit terwijl een ophangsysteem juist erg sfeerbepalend kan zijn. Daarbij zijn rails een perfecte oplossing voor een grote raampartij. Een gordijnrails is nodig wanneer je een set gordijnen met gordijnhaken hebt aangeschaft. Het gordijn hangt dan onder de rails.

RoedesOnline heeft een breed assortiment gordijnrails. Er is dan ook voor ieder persoon een passend model te vinden. Zoek je een design rail, een rail om in te stucen of juist een rail voor zware gordijnen, dan ben je bij RoedesOnline aan het juiste adres!

Gordijnrail van RoedesOnline

Bij RoedesOnline vind je een zeer groot assortiment gordijnrails van hoge kwaliteit. Wij verkopen veel verschillende gordijnrails zoals dubbele gordijnrails, platte gordijnrails, stucrails, gordijnrails met koordbediening en elektrische gordijnrails.

Naast de verschillende soorten gordijnrails, heb je bij ons ook ruime keuze aan afmetingen van de gordijnrails. Zo hebben wij bijvoorbeeld een platte gordijnrails van maar 8mm hoog! Dit komt van pas wanneer je bijvoorbeeld transparante gordijnen wilt opgangen maar niet wilt dat de rails zichtbaar is. Daarnaast vind je bij elke gordijnrails de maximale lengte van de gordijnrails in centimeters. RoedesOnline levert de gordijnrails precies op maat. Onze langste gordijnrails zijn maar liefst 600 centimeter. Hierdoor kun je ook voor grote raamwerken het perfecte ophangsysteem vinden! Bij de Goelst gordijnrails kan je ervoor kiezen de rail compleet geassembleerd thuis bezorgd te krijgen.

Een gordijnrails met een bocht of met meerdere bochten nodig? RoedesOnline biedt speciale buigservice aan. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen wanneer de rails in een erker of 90 graden bocht moet komen. Schuine hoeken voor een erker zijn geen probleem! Ook een verbuiging in een halve cirkel is mogelijk. Bij elke rail staat de minimale radius voor het buigen van een gordijnrail aangegeven. RoedesOnline buigt de bocht in de rails - aan losse bochtjes en opzetstukken doen we niet.

Grootste aanbod Gordijnrails

De missie van RoedesOnline is het leveren van roedes en gordijnrails voor een eerlijke prijs. Hiervoor hebben wij een goede samenwerking met de beste leveranciers van Nederland en Europa. Heb je interesse in één van onze gordijnrails? Bij ieder product vind je handige productinformatie zoals de producten die bij de set worden geleverd, de leverbare afmetingen, de levertijd, onze buig service en informatie over het zelf opmeten van je raamwerk.

Nog vragen of opmerkingen? Je kunt altijd bellen of mailen naar onze Klantenservice.