MotionBlinds Accu rail / Korte Levertijd

MotionBlinds Accu rail / Korte Levertijd

Elektrische gordijnen - het was nog nooit zo eenvoudig
GEEN afstandsbediening nodig - alleen je Smartphone
Scan de Setup code met de gratis MotionBlinds App.

Smart Home Connectiviteit: met de MotionBlinds Bridge verbind je de accu-motor met:
Apple Home, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, IFTTT, Home Assistant
Homey Pro, Loxone, ABB - Busch-Jeager, Control4, Elan, Bond, Mediola, KlikaanKlikuit.
Link naar Works with MotionBlinds

MotionBlinds Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

6 artikel(en)

6 artikel(en)

 

MotionBlinds: De elektrische gordijnrails mét Bluetooth

Elektrisch gordijnen: nog nooit was het zo bereikbaar: De gordijnen openen en sluiten doe je voortaan met je smartphone.

1) Scan eenvoudig de Set-up code met de gratis MotionBlinds App. 2) Meld de rail aan op de MotionBlinds App. 3) Installeer eenvoudig je gordijn-settings:
Met de timer in de App openen en sluiten de gordijnen precies op de tijd die je wenst. En is er even geen smartphone bij de hand:
Het met de hand openen en sluiten van de gordijnen van de gordijnen is altijd mogelijk.

Privacy & Comfort:

Al jouw gordijnsettings worden opgeslagen in de motor. Dat garandeert een optimale privacy. Natuurlijk is jouw persoonlijke privacy ook gegarandeerd als je de gordijnen van de woonkamer en de slaapkamer automatisch sluit met de MotoinBlinds App op je telefoon. Met MotionBlinds is nog veel meer mogelijk: combineer je gordijnen met rolgordijnen, een vouwgordijn of plissé's voor optimale privacy en comfort in je huis. Alles aangestuurd met de MotionBlinds App op de Smartphone.

Smart Home:

Maak van je huis een Smart Home met de MotionBlinds Bridge. De Wi-Fi Bridge verbind de elektrische gordijnen met Amazon Alexa, Google Home, SmartThings en IFTTT.
MotionBlinds gordidjnen, rolgordijnen en plisse's worden eenvoudig onderdeel van jouw Smart Home ecosysteem. Is je huis nog niet slim? MotionBlinds is de perfecte start op weg naar een Smart Home.

Accu rail:

De rail mét accu-motor is geschikt voor elke plaats in huis. De MotionBlinds accu-gordijnrails heeft geen wandcontactdoos nodig. Dus plaatsing in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, serre of woonkeuken is nu super eenvoudig.
Twee keer per jaar de accu-opladen met de gratis oplaadkabel geeft de motor weer nieuwe power.