Forest iON Elektrische rail Accu / Batterij

Forest iON Elektrische rail Accu / Batterij

Gordijnrail Forest Shuttle iON met oplaadbare batterij motor. 
10 jaar garantie op de rail en motor en 2 jaar garantie op de accu.
De accu opladen: 2 tot 3x per jaar. Geschikt voor Buigservice

Ontdek de handige functies van de Forest Connect App / Tijdelijk geen voorraad - Nieuwe voorraad vanaf medio november.

Forest Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

8 artikel(en)

8 artikel(en)

 

Elektrische gordijnen met Batterij motor

Elektrische gordijnrails Forest Shuttle iOn met de sterke Batterijmotor is handig voor plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is. De elektrische rail wordt geleverd inclusief de iOn Batterij en de oplader. Met dezelfde garantie als op alle andere Elektrische gordijnrails van Forest: 10 jaar garantie op de rail en de motor. En dezelfde pluspunten:
Fluisterstille motor
Buigservice
Touch Impulse: een tikje aan het gordijn en de gordijnen openen of sluiten
Het gordijn hangt vóór de rail
Geschikt voor Wave gordijnen en Plooigordijnen.
Deze Elektrische gordijnrail is er in de kleur Wit en Zwart. De Forest elektrische rail met batterij motor bestel je eenvoudig bij RoedesOnline.

Met een App of met afstandsbediening je elektrische gordijnrails bedienen

Met éen druk op de knop je elektrische gordijnen openen en sluiten. Eenvoudig openen en sluiten kan met de 2-kanaals Draadloze Multi Led Wandschakelaar of met de Forest Diamond SENSE afstandsbediening (2-15-kanaals) met Timer. Maak van je huis een Smart Home en combineer de Forest iOn elektrische rail met de HomeWizard Lite App van Smartwares. Of met de Homey + de Homey App kan je de elektrische gordijnen openen en sluiten wanneer je maar wil.

Forest iOn Motor

De motor van de Forest iOn rail hangt volledig achter het gordijn. De Forest iOn motor is geschikt voor gordijnen van een normale hoogte. De rail kan ook worden gebogen met maximaal 2 bochten - bijvoorbeeld om een serre of erker te voorzien van elektrische gordijnen. De rail is leverbaar in de kleuren Wit en Zwart. Ook de afstandbediening is er in Wit of Zwart.