Forest Elektrische rail / Korte Levertijd

Forest Elektrische rail / Korte Levertijd

Connect je Forest rail met Smartwares, Homewizard, Homey, Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa, Siri enz.
Ontdek de handige functies van de Forest Connect App
KORTE LEVERTIJD :)

Forest Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

16 artikel(en)

16 artikel(en)

 

Elektrische gordijnrails bedienen, vanaf de bank of met een App

De Forest Shuttle elektrische rail wordt het meest gebruikt voor de woonkamer, een erker of serre en natuurlijk voor de slaapkamer.
Plug & Play: de Forest Elektrische gordijnrail functioneert direct na de plaatsing. Met de stekker in de wandcontactdoos is de Forest Shuttle rail direct gebruiksklaar. De Forest rail heeft nog een voordeel: het gordijn hangt vóór de rail. Na het sluiten van de gordijnen is de rail niet meer in het zicht. Bij RoedesOnline kies je eenvoudig een rail-indeling die bij je past. Kies je Middensluiting met 2 gelijke gordijnen, dan openen en sluiten de twee elektrische gordijnen gelijktijdig. Bij één gordijn op de rail kies je de ‘parkeerplaats’ van het elektrische gordijn aan de linkerkant of aan de rechterkant van de rail.

Bediening van Forest elektrorail

De Draadloze Multi LED Wandschakelaar is een simpele 2-kanaals afstandsbediening voor het openen en sluiten van de gordijnen. De Diamond SENSE afstandbediening (2-15-kanaals) heeft een programmeerbare timer.
Voeg de Forest Wifi dongle + de gratis Forest App toe aan de motor om de elektrische gordijnrails te bedienen met je mobile of tablet. De Wifi Dongle biedt ook connectiviteit met o.a. de Smartwares Controller + de HomeWizard App. Het openen en sluiten van je elektrische gordijnen kan ook met Homey + de Homey App. Homey heeft ook weer connectiviteit met Google Home en de Apple Homekit. Spraakgestuurde connectiviteit is er met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.

Forest Shuttle Motor

De Elektrische gordijnrails is uitgerust met een motor die volledig achter het gordijn hangt. De Forest Shuttle L 40W motor - voor 40kg gordijngewicht - is geschikt voor een rechte gordijnrails met gordijnen van een normale hoogte. De Forest Shuttle M 65W motor - voor 70kg gordijngewicht - is een sterke motor voor een elektrische rails met een of meer bochten, of voor hoge en zware gordijnen. De rail en de motor zijn in 3 kleuren leverbaar: Wit, Zwart en Zilver. Ook de afstandsbediening is er in de kleuren Wit of Zwart.