Forest FMS Elektrische rail / Inbouw

Forest FMS Elektrische rail / Inbouw

Connect je Forest rail met Smartwares, Homewizard, Homey, Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa, Siri enz.
Download de nieuwe FOREST Brochure

Forest Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

*Compleet geleverd met instucprofiel, rails en motor.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

 

Elektrische gordijnrails inbouwen / instucen

De Forest FMS PLUS elektrische gordijnrail maakt het mogelijk om de rail in te bouwen in het plafond. Stel je voor: elektrische gordijnen met een ingebouwde rail. Dat staat bijzonder mooi met Wave-gordijnen tot aan het plafond. Het inbouwprofiel van de Forest FMS PLUS stucrail maakt dat mogelijk. Ook een 90° bocht is mogelijk met deze elektrische inbouwgordijnrails. De Forest FMS Plus rail bestel je eenvoudig bij RoedesOnline.
De inbouw elektrische gordijnrails is leverbaar met de Forest Shuttle L 40W motor - voor 40kg gordijngewicht - geschikt voor een rechte gordijnrails en gordijnen met een normale hoogte. De Forest Shuttle M 65W motor - voor 70kg gordijngewicht - is een sterke motor voor een elektrische rails met een of meer bochten, of voor hoge en zware gordijnen. De inbouwrail is ook leverbaar met de Forest Shuttle Z-Wave-motor voor domotica.

Elektrische gordijnrails bedienen, vanaf de bank of met een App

De Diamond SENSE afstandsbediening (2-15-kanaals) heeft een programmeerbare timer. De Draadloze Multi LED Wandschakelaar is een simpele 2-kanaals afstandbediening voor het openen en sluiten van de elektrische gordijnen. Voeg de Forest Wifi dongle + de Forest APP toe aan de motor en de elektrische gordijnrails is te bedienen met je mobile of tablet.

Smart Home met de Forest Wifi Dongle

Smart Home elektrische gordijnrails: De Wifi Dongle biedt ook connectiviteit met o.a. de Smartwares Controller + de HomeWizard App. Het openen en sluiten van je elektrische gordijnen kan ook met Homey + de Homey App. Homey heeft ook weer connectiviteit met Google Home en de Apple Home kit. Spraakgestuurde bediening is er met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.