Forest FMS Elektrische rail / Inbouw

Forest FMS Elektrische rail / Inbouw

Connect je Forest rail met Smartwares, Homewizard, Homey, Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa, Siri enz.
Ontdek de handige functies van de Forest Connect App

Forest Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

*Compleet geleverd met instucprofiel, rails en motor.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

 

Elektrische gordijnrails inbouwen / instucen

De Forest FMS PLUS elektrische gordijnrail maakt het mogelijk om de rail in te bouwen in het plafond. Stel je voor: elektrische gordijnen met een ingebouwde rail. Dat staat bijzonder mooi met Wave-gordijnen tot aan het plafond. Het inbouwprofiel van de Forest FMS PLUS stucrail maakt dat mogelijk. Ook een 90° bocht is mogelijk met deze elektrische inbouwgordijnrails. De Forest FMS Plus rail bestel je eenvoudig bij RoedesOnline.
De inbouw elektrische gordijnrails is leverbaar met de Forest Shuttle L 40W motor - voor 40kg gordijngewicht - geschikt voor een rechte gordijnrails en gordijnen met een normale hoogte. De Forest Shuttle M 65W motor - voor 70kg gordijngewicht - is een sterke motor voor een elektrische rails met een of meer bochten, of voor hoge en zware gordijnen. De inbouwrail is ook leverbaar met de Forest Shuttle Z-Wave-motor voor domotica.

Elektrische gordijnrails bedienen, vanaf de bank of met een App

De Diamond SENSE afstandsbediening (2-15-kanaals) heeft een programmeerbare timer. De Draadloze Multi LED Wandschakelaar is een simpele 2-kanaals afstandbediening voor het openen en sluiten van de elektrische gordijnen. Voeg de Forest Wifi dongle + de Forest APP toe aan de motor en de elektrische gordijnrails is te bedienen met je mobile of tablet.

Smart Home met de Forest Wifi Dongle

Smart Home elektrische gordijnrails: De Wifi Dongle biedt ook connectiviteit met o.a. de Smartwares Controller + de HomeWizard App. Het openen en sluiten van je elektrische gordijnen kan ook met Homey + de Homey App. Homey heeft ook weer connectiviteit met Google Home en de Apple Home kit. Spraakgestuurde bediening is er met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri.