Elektrisch

Elektrische gordijnrails - Somfy, Forest Shuttle en Forest Z-wave

Connect je Forest rail met Smartwares, Homewizard, Homey, Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa. Siri enz.
KORTE LEVERTIJD :)  Download de nieuwe FOREST Brochure

Video: Ontdek alle bedieningsmogelijkheden voor Forest Elektrische Gordijnrails

Forest Gratis verzenden  RoedesOnline vrachtwagen

30 artikel(en)

30 artikel(en)

 

Elektrische gordijnrails - alle bekende merken

Elektrische Gordijnrails. Gemakkelijk bedienen met afstandsbediening, App of domotica systeem! Van het bekende merk Forest. Nu ook: Forest FMS plus instuc profiel - de elektrische rail inbouwen in het plafond. Compleet geleverd met instucprofiel, rails en Forest Shuttle gordijnmotor. De gordijnrail Shuttle iOn is met oplaadbare batterij. Dat is handig!

De FOREST » Shuttle met Z-Wave ontvanger: een voordelige elektrische gordijnrail - super compleet uitgevoerd - maakt gebruik van de huidige Z-Wave technologie.

Waarom elektrische gordijnrails?

-luxe en comfort. Met één druk op de knop je gordijnen openen en sluiten in woonkamer, slaapkamer, werkkamer of waar je maar wil. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is automatische gordijnrail een essentiële en praktische oplossing die het leefcomfort aanzienlijk verbetert.
-gevoel van veiligheid. Door aanwezigheidssimulatie kun je het tijdens je vakantie laten lijken alsof er iemand thuis is.
-controle over lichtinval, warmte en privacy. Gordijnen kunnen snel en eenvoudig worden geopend of gesloten waardoor je helemaal zelf bepaalt hoeveel licht, warmte of inkijk je hebt.
-handig bij moeilijk bereikbare plekken. Ramen die lastig bereikbaar zijn, bijvoorbeeld doordat ze hoog in een vide of in een dak geplaatst zijn, kunnen eenvoudig worden verduisterd.
-met domotica wordt een woning comfortabeler, veiliger en, niet onbelangrijk, energiezuiniger.

Bedieningsmogelijkheden van elektrische rails

Elektrische gordijnrails zijn eenvoudig te bedienen, zowel bedraad als draadloos, met een afstandsbediening, schakelaar of knop, of met je computer, tablet of smartphone (iOS/Android).

Domotica (ook wel huisautomatisering) is dé trend van deze tijd.

Z-Wave » is de nieuwste technologie. Het is een draadloos signaal voor het aansturen van allerlei apparaten, via je smartphone, tablet of pc. Slimme apparaten maken via een domotica basisstation je huis tot een echte Smart Home. Denk aan de garagedeur, zonwering, gordijnen, thermostaat, alarm en verlichting. Je kunt allerlei voorkeuren instellen ('scenes') waarmee je bijvoorbeeld je gordijnen automatisch in de ochtend laat openen en in de avond laat sluiten. Geen omkijken meer naar.
Er zijn al veel zwave producten op de markt verkrijgbaar en veel merken omarmen dit protocol van harte.

Extra wetenswaardigheden

-met geruisloze, fluisterstille motor
-eenvoudig te monteren: de motor valt achter het gordijn en is dus niet zichtbaar.
-indeling van de rail: Middensluiting waarbij 2 gordijnen van dezelfde breedte gelijktijdig naar links en rechts openen, of waarbij het gehele gordijnpakket naar de zijkant Links of Rechts schuift
-touch motion en soft open/close: Door even zacht aan de gordijnen te trekken, activeer je de motor die vervolgens de rest doet.
-onthoudt je favoriete gordijnpositie, zodat je gordijnen telkens weer in dezelfde stand worden teruggezet
-handmatig openen/sluiten van de gordijnen blijft mogelijk, ook bij stroomuitval.
-rail kan worden gebogen en is daardoor ook te plaatsen in een erker.

Meer weten? Aarzel niet om onze Klantenservice te vragen om advies of om een slimme oplossing.