COOKIES EN PRIVACY POLICY

 

PRIVACY STATEMENT

In het privacy statement kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en gebruikt. Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

1. RoedesOnline

Dit is het privacy statement van RoedesOnline. Veiligheid en privacy hebben onze aandacht. RoedesOnline handelt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).
In dit privacy statement worden de verschillende manieren besproken, waarop RoedesOnline gegevens verzamelt en de doeleinden waarvoor gegevens worden gebruikt.

RoedesOnline is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
RoedesOnline is onderdeel van Jenny Simone Interieur te Almere, KVK 39083324.

2. Verzamelde gegevens en doeleinden verwerking

Verzamelde gegevens

RoedesOnline verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van haar klanten. Het gaat hierbij om de volgende persoonsgegevens:

- Naam
- Factuuradres
- Leveringsadres
- Telefoonnummer     

- Emailadres
- Klant sinds [datum]
- Transactiegeschiedenis     
- Inhoud winkelwagen

- Inhoud Verlanglijst
- Gekochte producten
- IP-adres.
 

Doeleinden verwerking

RoedesOnline verwerkt persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden:

 Om uw bestellingen af te handelen en u te informeren over de status van uw bestelling
 Om uw bestellingen te verzenden
 Om onze diensten te verlenen en te factureren
 Om met u te communiceren
 Voor informatie-verstrekking aan derden indien wij daartoe verplicht zijn op basis van wet- of regelgeving.


2.1 GEBRUIK VAN DE ROEDESONLINE WEBSITE

Bezoek aan de RoedesOnline website

Bij bezoek aan de RoedesOnline webshop, worden door middel van cookies bepaalde gegevens verkregen over het bezoek ten behoeve van Google Analytics. Dit doen wij onder andere om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verhogen en om de website te beveiligen. Lees meer in onze Cookie Policy.

Google Analytics

RoedesOnline gebruikt Google Analytics om bezoekers-statistieken te verzamelen. Zo kunnen we onze website verder verbeteren. Het is mogelijk dit te blokkeren via de website van Google.
Met Google hebben wij een overeenkomst gesloten voor de geheimhouding van uw gegevens. De gegevens die worden verzameld zijn niet te herleiden naar een persoon.

Gegevens die RoedesOnline kan zien:

- Aantal bezoekers
- Welke browser wordt gebruikt
- Bezoek via advertentie of organisch
- Taalgebied
- Bezoeksduur.

Retargeting/remarketing

Na het bezoek aan de RoedesOnline website wordt er maximaal 2 keer in twee weken een retargeting advertentie van ons, aan u getoond tijdens het browsen.


2.2 PRODUCTEN BESTELLEN OP DE ROEDESONLINE WEBSHOP

Bestellen op RoedesOnline webshop

Als u online aankopen doet op de RoedesOnline webshop, verwerken wij de volgende gegevens:

- E-mailadres
- Naam, adres en woonplaats
- Telefoonnummer
- Transactiegeschiedenis
- Gekochte producten
- IP-adres.

Betalingen aan RoedesOnline

Bank- en betaalgegevens worden beslist niet door RoedesOnline geregistreerd.
De betalingen verlopen via onze partner MultiSafepay. Via hen maakt RoedesOnline gebruik van de volgende betaalmethoden: Ideal, Bancontact, Belfius, KBC. Zie hier het privacybeleid van MultiSafepay.

Bij uw bankoverschrijving naar RoedesOnline kunnen we uw naam en bankrekeningnummer inzien. Deze betaalgegevens worden bewaard.
Met onze bankrelatie hebben wij een overeenkomst gesloten voor de geheimhouding van uw gegevens.


2.3 INZAGE, AANPASSING EN VERWIJDERING

Wilt u uw gegevens en bestelhistorie bij RoedesOnline laten verwijderen, stuur dan een email aan onze Klantenservice (info@roedesonline.nl).


2.4 INFORMATIE OVER DIENSTEN VAN ROEDESONLINE

De RoedesOnline Nieuwsbrief

De RoedesOnline nieuwsbrief is niet actief.

Berichten per sms

Om de bezorging van de aangekochte producten helder en transparant te laten verlopen, vragen wij uw telefoonnummer. Op de ochtend van bezorging (van lengte goederen) sturen wij u een sms met het aflevertijdstip. Zo weet u hoe laat de bestelling aankomt.


3. Verstrekking gegevens aan derden

RoedesOnline kan gebruik maken van diensten van derden om uw gegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacy statement.
We vragen aan onze leveranciers om uw bestelling te bezorgen. Daarvoor verstrekken wij hen de volgende gegevens:

- Naam
- Afleveradres
- Email
- Telefoonnummer.

Met de leveranciers en hun verzenders heeft RoedesOnline een verwerkersovereenkomst afgesloten, om de privacy van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Voor het overige verstrekt RoedesOnline alleen gegevens aan derden indien zij daartoe verplicht is op grond van wet- en regelgeving.


4. Doorgifte gegevens buiten EU

RoedesOnline heeft geen contacten met partners buiten de EU.


5. Beveiliging

RoedesOnline heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen tegen verlies of oneigenlijke verwerking. Zo wordt gebruik gemaakt van een firewall en versleutelingsmaatregelen ter voorkoming van toegang tot gegevens door onbevoegde derden. Onze systemen worden steeds tijdig voorzien van beveiligings-updates.

De complete webshop inclusief persoonsgegevens is opgeslagen op een beveiligde server-locatie. Er wordt gelogd wie toegang heeft tot de gebruikersdata. Slechts een selecte groep medewerkers heeft op basis van zijn of haar functieprofiel toegang tot de klantendata. Die medewerkers die toegang hebben tot de klantendata worden vooraf getraind en geïnstrueerd hoe met deze data om te gaan en er rust een geheimhoudingsplicht op hen.


6. Websites van derden

De RoedesOnline website kan hyperlinks bevatten naar websites van derde partijen.
Links worden geplaatst voor u als service, zoals bijvoorbeeld naar Interstil, Forest, Somfy, Youtube. U verkiest geheel uit eigen interesse deze links te volgen.


7. Bewaartermijnen

RoedesOnline bewaart persoonsgegevens in overeenstemming met de wet niet langer dan noodzakelijk in een vorm die het mogelijk maakt om service aan u te verlenen.

 Al het mailcontact tussen RoedesOnline en haar klanten wordt passief bewaard.
 De orderhistorie in de RoedesOnline webshop blijft bewaard.
 En de papieren prints van de orders worden na 2 jaar vernietigd.


8. Contact

Mocht u nog vragen hebben over dit privacy statement dan kunt u contact opnemen met de RoedesOnline Klantenservice.

JennySimone Interieur / RoedesOnline
Pinksterbloemweg 144
1338 RG Almere
036-535 00 19
info@roedesonline.nl
KVK 39083324

 


 

COOKIE INFORMATIE

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt de RoedesOnline webshop gebruik van cookies. Hier vindt u alle informatie omtrent de cookies van RoedesOnline.

WAT ZIJN COOKIES?

Cookies zijn eenvoudige tekstbestandjes die op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst als u onze webshop bezoekt. In deze cookies wordt informatie over het bezoek bijgehouden.

REGELGEVING ROND COOKIES IN NEDERLAND

Voor het gebruik van cookies gelden wettelijke regels uit de Telecommunicatiewet (Tw), artikel 11.7a. Het gaat hierin onder andere over uw privacy. En uw privacy is uiteraard belangrijk voor ons. Lees meer hierover op: Autoriteit Consument en Markt (ACM).

DOELEINDEN COOKIES

De informatie in de cookies worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

 Voor het maken van analyses voor onderzoek
 Om onze website te verbeteren
 Voor veiligheidsdoeleinden
 Om onze relatie met u als klant te verbeteren.

INSTELLINGEN COOKIES VERANDEREN

U kunt bestaande cookies verwijderen, alle cookies toestaan of blokkeren, en voorkeuren voor bepaalde websites instellen. Dit doet u door uw browser-instellingen aan te passen.

GOOGLE ANALYTICS

RoedesOnline gebruikt Google Analytics om bezoekers-statistieken te verzamelen. Zo kunnen we onze website verder verbeteren. Het is mogelijk dit te blokkeren via de website van Google.
Met Google hebben wij een overeenkomst gesloten voor de geheimhouding van uw gegevens.